Clinica stomatologie Craiova
Luni - Vineri 9:00 - 20:00
Strada Lămâiței nr. 27A Craiova

Radiologie-Imagstica

Radiologie.Imagistica

Aplicațiile radiologice și imagistice sunt indispensabile pentru stabilirea diagnosticului și a planului de tratament în toate specialitățile stomatologice, în special în ortodonție, endodonție și chirurgie. Introducerea Cone Beam Computer Tomography (CBCT) în stomatologie a reprezentat o evoluție majoră prin posibilitatea stabilirii înainte de intervenția chirurgicală a lungimii, diametrului și înclinaţiei implanturilor sau a zonelor ce necesită augmentări osoase.

Centrul medical stomatologic DentiSteM are un spatiu special amenajat, respectând toate normele de protecție impuse și un aparat de ultimă generatie, pentru a vă oferi posibilitatea realizării tuturor investigațiilor imagistice și radiologice necesare pentru realizarea unui tratament la standarde actuale: radiografii panoramice (OPG), CBCT, radiografii intraorale, radiografii de control, teleradiografie (pentru tratamentul ortodontic), etc,  fara a mai fi necesar să vă deplasați la centrele de radiologie din oras. Computer Tomograful cu Fascicul Conic (CBCT) de care dispunem la Centrul medical stomatologic DentiSteM – dispozitiv de ultimă generație, ne permite să obținem imagini digitale 3D de înaltă calitate, oferind o vedere detaliată și precisă a structurilor dentare și  osoase de la nivelul capului și gâtului.

radiologie-opg
radiologie-palm
radiologie-RX-RIO
implantologie-rx-postop

Beneficii pentru pacienți:

  • Diagnostic precis: Cu ajutorul imaginilor 3D obținute prin CBCT, putem realiza un diagnostic mult mai precis, detectând probleme minore și identificând afecțiuni invizibile pe radiografiile tradiționale.
  • Planificare tratament personalizat: Detaliile furnizate de CBCT ne permit să planificăm tratamente personalizate, adaptate nevoilor unice ale fiecărui pacient, asigurând rezultate excelente.
  • Reduce expunerea la radiații: Echipamentul CBCT utilizează doze mai mici de radiații, protejând sănătatea pacienților și asigurând o experiență mai sigură și mai confortabilă.
  • Eficient și rapid: Procedura de captare a imaginilor CBCT este rapidă și eficientă, permițându-ne să oferim un diagnostic și un plan de tratament într-un timp mai scurt.
  • Confort sporit: Procedura CBCT este neinvazivă și nedureroasă, ceea ce reduce stresul și anxietatea pacienților în timpul investigației.
  • Suport pentru intervenții complexe: Imaginile detaliate oferite de CBCT ne ajută să planificăm intervenții chirurgicale și tratamente complexe, asigurând un grad mai mare de precizie și succes.

Vă așteptăm cu drag la clinica stomatologică DentiSteM pentru a vă bucura de avantajele tehnologiei CBCT și pentru a primi o îngrijire stomatologică de cea mai înaltă calitate, susținută de echipamente moderne și o echipă medicală dedicată.