Clinica stomatologie Craiova
Luni - Vineri 9:00 - 20:00
Strada Lămâiței nr. 27A Craiova

Despre noi

DentiSteM

Centrul medical stomatologic DentiSteM oferă, atât pacienților, cât și personalului și colaboratorilor noștri un spațiu generos, confortabil și modern, cu un design interior glamuros, asemenea centrelor spa. Profesionalismul personalului medical și atmosfera primitoare crează pacienților o stare de relaxare și siguranța că vor beneficia de un tratament corect și complet.

Medicii care au fondat clinica au peste 15 ani de experiență, respectă calitatea actului medical și se bazeaza pe tehnologii de ultimă oră în realizarea tratamentelor stomatologice. Fiecare pacient este tratat de către o echipă de medici specialiști, pe baza unui plan de tratament individualizat.

DentiSteM a fost fondată pentru a oferi servicii stomatologice premium pentru un zâmbet nu doar frumos, ci mai ales sănătos.

Clinică modernă
Medici specialiști
Aparatură premium
Urgențe stomatologice
Acces parcare

Pentru că zâmbetul tău face diferența.

  • Programarea rapidă a urgențelor (in maxim 24 de ore)
  • Timp de așteptare foarte scurt, având în vedere ca programarea pacienților se face corect, la ore care se respectă.
  • Dispunem de 3 săli de așteptare, 2 situate la parter și una la etajul unu, pentru a asigura un perimetrul corespunzator pentru fiecare pacient.
  • Toalete dotate cu protecții igienice, de unică folosință pentru vasul de toaletă, materialele igienice fiind acoperite în totalitate pentru a elimina orice contaminare nedorită.
  • Sălile de așteptare sunt dotate cu tot ce este necesar pentru a asigura confortul dumneavoastră și al însoțitorilor.
  • Se poate plăti prin POS
  • Spațiile sunt odorizate prin nebulizare cu uleiuri esențiale, oferind un miros plăcut.

Timpul nostru este prețios și cu toții ne dorim rezolvarea optimă, sigură și imediată a problemelor noastre, mai ales dacă este vorba despre cele de natură medicală. Conceptul care a stat la baza dezvoltării acestui centru medical stomatologic a fost ca pacientul să beneficieze rapid de toate serviciile medicale și investigațiile necesare, în același loc. În clinica noastră găsiți toate specialitățile stomatologice, aplicate în beneficiul pacienților de către medici empatici și atenti cu fiecare pacient în parte, întrucât noi tratam pacientul, nu boala.

Avem un spațiu amenajat special, respectând toate normele de protecție pentru a vă oferi posibilitatea realizării tuturor investigațiilor imagistice și radiologice care vă sunt necesare (radiografii panoramice, CBCT, radiografii intraorale, radiografii de control, etc), fără a mai fi necesar să vă deplasați în centrele de radiologie din oraș.

Nivelul tehnologic și logistic al clinicii permite investigarea, tratarea și urmărirea menținerii rezultatelor tratamentului în timp, la un nivel înalt de calitate.

DSC_8505-scaled
DSC00241-scaled
DSC_8526-scaled
6C7A7435-scaled
DSC_8291-scaled
DSC_8329-scaled
DSC_8507-scaled
DSC_8381-scaled