Clinica stomatologie Craiova
Luni - Vineri 9:00 - 20:00
Strada Lămâiței nr. 27A Craiova

Albire dentara

Albire dentara

Procedura de albire a dinților este unul dintre tratamentele de estetică dentară solicitate frecvent, fiind dorit de persoane care își doresc un zâmbet strălucitor, într-un timp cât mai scurt.

Albirea dentară profesională (în cabinet) este o procedură efectuată de un medic stomatolog sau de un specialist în estetică dentară, cu scopul de a înlătura petele și colorațiile de pe suprafața dinților (extriseci), sau cele din interiorul structurii dentare (de ex la dinții devitali), oferind astfel un zâmbet mai strălucitor și mai alb.

Iată cum se realizeaza această procedură:

Evaluarea inițială: Medicul va efectua o examinare clinică și va discuta cu pacientul despre așteptările și obiectivele acestuia în ceea ce privește albirea dentară. De asemenea, se pot realiza fotografii și se va înregistra culoarea inițială a dinților cu ajutorul unui ghid de culoare, pentru a monitoriza progresul înregistrat după procedură.

Protejarea gingiilor și mucoasei orale: Pentru a proteja gingiile și alte țesuturi moi, se va aplica un gel cu rol de protecție în jurul gingiilor.

Aplicarea gelului de albire: Se aplică un gel de albire pe suprafața dinților. Acest gel conține de obicei peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamidă în concentrații mai mari decât cele găsite în produsele de albire la domiciliu.

Activarea gelului: se poate utiliza o sursă de lumină specială (LED sau LASER) pentru a activa gelul de albire. Acest lucru va accelera și va intensifica procesul de albire.

În timpul procedurii, gelul poate fi reaplicat de mai multe ori, în funcție de rezultatele dorite. Fiecare aplicare poate dura între 15 și 30 de minute.

Finalizarea procedurii: După ce se ating rezultatele dorite, gelul de albire este îndepărtat, iar pacientul va primi sfaturi pentru îngrijirea dentară după procedură.

https://www.dentistem.ro/wp-content/uploads/2024/04/albire-dentara-1.jpeg

Albirea cu LASER diodă Biolase

Serviciul profesional de albire dentară se realizează, la DentiSteM, în două etape:

– Albirea în cabinet, cu ajutorul laserului de ultimă generație – o procedură cu o durată aproximativă de 20 minute, care asigură lipsa sensibilității postoperatorii.

– Albirea la domiciliu, cu ajutorul kitului profesional + gutierele personalizate după amprentarea dinților în cabinet – o procedură recomandată pentru menținerea și îmbunătățirea, pe termen lung, a rezultatelor obținute inițial (în cabinet).

Acest tip de albire în 2 pași este cel pe care noi îl folosim și recomandăm frecvent, pentru că doar astfel se pot obține cele mai bune rezultate, care să se mențină pe termen lung. Dinții se albesc cu 6 până la 12 nuanțe, iar dumneavoastră vă veți putea arăta zâmbetul fără rețineri!

https://www.dentistem.ro/wp-content/uploads/2024/04/albire-dentara-2.jpeg